Utrechtse Psychologen Praktijk

Contact

Beleid corona n.a.v. nieuwe maatregelen: de praktijk mag open blijven, dus de afspraken kunnen gewoon doorgaan. We houden ons aan de voorschriften van het RIVM. Als de therapeut of client verkouden is, zal de afspraak worden verzet. Beeldbellen is in deze een alternatief. Indien je vragen hebt, neem per mail even contact op met je behandelend therapeut.

In verband met cliëntsessies is de praktijk overdag telefonisch zeer beperkt te bereiken. Voor een snelle reactie kun je je het beste aanmelden via onderstaand formulier of een mail sturen met daarin je vraag.

Na je aanmelding maken we per mail een afspraak voor een intakegesprek. Mocht je binnen 48 uur geen reactie van ons hebben ontvangen, check dan even je spambox.

In het eerste gesprek bespreken we je aanmeldklacht en hulpvraag. We stellen een voorlopige diagnose, en bieden je op grond daarvan een geschikte behandeling. Wij werken praktisch, probleemgericht en in overleg met de huisarts. Een doorverwijzing van de huisarts is dan ook noodzakelijk. Een gesprek duurt ongeveer drie kwartier. Momenteel hebben we een wachttijd van 8-10 weken.

We verzoeken je om in het contactformulier te vermelden bij welke verzekeraar je verzekerd bent.

 

Anti-spam:

Praktijkgegevens:                                              
Utrechtse Psychologenpraktijk
Weerdsingel OZ 48
3514 AD Utrecht

 

Telefoonnummer 030-7435641
E-mail: info@utrechtsepsychologenpraktijk.nl

Privacy verklaring:
De Utrechtse Psychologenpraktijk (UPP) gebruikt patiëntengegevens alleen voor het doel waarvoor de gegevens zijn opgeslagen. De UPP deelt patiëntengegevens niet met derden, tenzij dit voor het opslagdoel nodig is. Wij bewaren patiëntengegevens niet langer dan nodig is op basis van het opslagdoel van de gegevens. De UPP houdt met alle mogelijke middelen en maatregelen patiëntengegevens veilig voor inzage van onbevoegden. De UPP vraagt toestemming aan de patiënten voor het opslaan van persoonsgegevens, als er geen behandelcontract gesloten is. Wij informeren patiënten over de rechten van de patiënt ten aanzien van zijn persoonsgegevens, over het doel van de verwerking van persoonsgegevens en indien de Utrechtse Psychologenpraktijk bijzondere handelingen met de persoonsgegevens gaat verrichten.
Door het contactformulier te verzenden, gaat u akkoord met de geldende privacy policy.