Utrechtse Psychologen Praktijk

Contact

Beleid COVID-19: We houden ons aan de voorschriften van het RIVM. Als de therapeut of client verkouden is, zal beeldbellen worden aangeboden als alternatief. Indien je vragen hebt, neem per mail even contact op met je behandelend therapeut.

De praktijk is overdag telefonisch zeer beperkt te bereiken vanwege de behandelsessies. Je kan jezelf het beste aanmelden via het contactformulier of stuur ons een mail met daarin je vraag.

Na je aanmelding krijg je automatisch een mail met daarin een link waarmee je je aanmelding definitief maakt, maar let op: we belanden vaak in de spambox.

In de intake bespreken we je reden van aanmelding en je daarbij horende hulpvraag. We stellen vervolgens al dan niet een diagnose, en bieden je op grond daarvan een passende behandeling. Het kan zijn dat we tijdens de intake inschatten dat we je niet de zorg kunnen bieden die je nodig hebt (dan is de zorgzwaarte toch niet passend in onze setting). In dat geval verwijzen we je terug naar de huisarts. Een gesprek duurt ongeveer 60 minuten. Momenteel hebben we een wachttijd van ongeveer 2 maanden.

Unfortunately we don’t offer treatment in English.

We verzoeken je om in het contactformulier te vermelden bij welke verzekeraar je verzekerd bent.

LET OP: JE KRIJGT HIERNA AUTOMATISCH EEN MAIL MET EEN LINK OM JE DEFINITIEF AAN TE MELDEN.

 

Anti-spam:

Praktijkgegevens:                                              
Utrechtse Psychologenpraktijk
Weerdsingel OZ 48
3514 AD Utrecht

 

Telefoonnummer 030-7435641
E-mail: info@utrechtsepsychologenpraktijk.nl

Privacy verklaring:
De Utrechtse Psychologenpraktijk (UPP) gebruikt patiëntengegevens alleen voor het doel waarvoor de gegevens zijn opgeslagen. De UPP deelt patiëntengegevens niet met derden, tenzij dit voor het opslagdoel nodig is. Wij bewaren patiëntengegevens niet langer dan nodig is op basis van het opslagdoel van de gegevens. De UPP houdt met alle mogelijke middelen en maatregelen patiëntengegevens veilig voor inzage van onbevoegden. De UPP vraagt toestemming aan de patiënten voor het opslaan van persoonsgegevens, als er geen behandelcontract gesloten is. Wij informeren patiënten over de rechten van de patiënt ten aanzien van zijn persoonsgegevens, over het doel van de verwerking van persoonsgegevens en indien de Utrechtse Psychologenpraktijk bijzondere handelingen met de persoonsgegevens gaat verrichten.
Door het contactformulier te verzenden, gaat u akkoord met de geldende privacy policy.