Praktijkgegevens:
Utrechtse Psychologenpraktijk
Nieuwegracht 25
3512 LC Utrecht
Telefoonnummer 06 – 10146530
E-mail: info@utrechtsepsychologenpraktijk.nl

Spoed

Bij spoed buiten openingstijden van de praktijk neem contact op met je huisarts of de huisartsenpost.

Waarneming

Bij afwezigheid van een behandelaar nemen we elkaar waar. Hier zul je voorafgaand en tijdens de behandeling over worden geïnformeerd.

Bereikbaarheid/Wachttijd

De praktijk is overdag telefonisch zeer beperkt te bereiken vanwege de behandelsessies. Je kan jezelf het beste aanmelden via het contactformulier of stuur ons een mail met daarin je vraag. 

Momenteel hebben we een wachttijd van ongeveer 3 maanden.

Unfortunately we don’t offer treatment in English.

De praktijk is niet toegankelijk voor rolstoelen. Wel is er de mogelijkheid om therapie aan te bieden middels beeldbellen.

Privacy

De Utrechtse Psychologenpraktijk gebruikt cliëntgegevens alleen voor het doel waarvoor de gegevens zijn opgeslagen. De Utrechtse Psychologenpraktijk deelt cliëntgegevens niet met derden, tenzij dit voor het opslagdoel nodig is. Wij bewaren cliëntgegevens niet langer dan nodig is op basis van het opslagdoel van de gegevens. De Utrechtse Psychologenpraktijk houdt met alle mogelijke middelen en maatregelen cliëntgegevens veilig voor inzage van onbevoegden door gebruik te maken van een elektronisch patienten dossier (epd). Wij informeren cliënten over de rechten van de cliënt ten aanzien van zijn persoonsgegevens, over het doel van de verwerking van persoonsgegevens en indien De Utrechtse Psychologenpraktijk bijzondere handelingen met de persoonsgegevens gaat verrichten. Klik hier voor onze privacystatement.

Contactformulier