Praktijkgegevens:
Utrechtse Psychologenpraktijk
Nieuwegracht 25
3512 LC Utrecht
Telefoonnummer 06 – 10146530
E-mail: info@utrechtsepsychologenpraktijk.nl

Spoed

Bij spoed buiten openingstijden van de praktijk neem contact op met je huisarts of de huisartsenpost.

Waarneming

Bij afwezigheid van een behandelaar nemen we elkaar waar. Hier zul je voorafgaand en tijdens de behandeling over worden geïnformeerd.

Beleid COVID-19

We houden ons aan de voorschriften van het RIVM. Als de therapeut of client verkouden is, zal beeldbellen worden aangeboden als alternatief. Indien je vragen hebt, neem per mail even contact op met je behandelend therapeut.

De praktijk is overdag telefonisch zeer beperkt te bereiken vanwege de behandelsessies. Je kan jezelf het beste aanmelden via het contactformulier of stuur ons een mail met daarin je vraag. Bij spoed of crisis buiten kantoortijden neem dan contact op met jouw huisarts of de huisartsenpost. Bij langdurige afwezigheid, ziekte, maar ook vakantie kan in overleg worden besproken of je behandeling (tijdelijk) wordt overgenomen door een van de andere behandelaren in de praktijk.

In de intake bespreken we je reden van aanmelding en je daarbij horende hulpvraag. We stellen vervolgens al dan niet een diagnose, en bieden je op grond daarvan een passende behandeling. Het kan zijn dat we tijdens de intake inschatten dat we je niet de zorg kunnen bieden die je nodig hebt (dan is de zorgzwaarte toch niet passend in onze setting). In dat geval verwijzen we je terug naar de huisarts. Een gesprek duurt ongeveer 60 minuten. Momenteel hebben we een wachttijd van ongeveer 3 maanden.

Ben je geïnteresseerd in een tweedaagse schematherapiegroep? Neem dan contact met ons op per mail!

Unfortunately we don’t offer treatment in English.

De praktijk is niet toegankelijk voor rolstoelen. Wel is er de mogelijkheid om therapie aan te bieden middels beeldbellen.

NB: ben je verzekerd bij CZ of Menzis, neem contact met ons op per mail.

Privacy

De Utrechtse Psychologenpraktijk gebruikt cliëntgegevens alleen voor het doel waarvoor de gegevens zijn opgeslagen. De Utrechtse Psychologenpraktijk deelt cliëntgegevens niet met derden, tenzij dit voor het opslagdoel nodig is. Wij bewaren cliëntgegevens niet langer dan nodig is op basis van het opslagdoel van de gegevens. De Utrechtse Psychologenpraktijk houdt met alle mogelijke middelen en maatregelen cliëntgegevens veilig voor inzage van onbevoegden door gebruik te maken van een elektronisch patienten dossier (epd). Wij informeren cliënten over de rechten van de cliënt ten aanzien van zijn persoonsgegevens, over het doel van de verwerking van persoonsgegevens en indien De Utrechtse Psychologenpraktijk bijzondere handelingen met de persoonsgegevens gaat verrichten. Klik hier voor onze privacystatement.

Contactformulier