Ik ben Dieuwke Knevel (1983), GZ psycholoog (BIG 99917797025) en praktijkhouder met Marieke. Het werken in de Generalistische Basis GGZ geeft me veel voldoening, omdat ik het fijn vind om mensen een behandeling op maat te bieden zo snel mogelijk nadat ze zich aangemeld hebben bij onze praktijk. Door mijn ervaring in de forensische en verslavingszorg heb ik veel verschillende mensen en klachten op uiteenlopende manieren behandeld. Dit en mijn persoonlijke interesse in voeding en beweging neem ik mee in mijn behandelingen. Als psycholoog vind ik het belangrijk om goed te luisteren en mensen op een onbevooroordeelde en respectvolle manier te benaderen en te bevragen. Onderdeel hiervan is mensen op hun gemak te stellen en ook hoop te bieden op een zo spoedig mogelijk herstel. Ik werk op maandag (avond), dinsdag, woensdag en vrijdag. In mijn persoonlijke leven ben ik getrouwd en moeder van twee kinderen en houd ik van lezen en hardlopen.

Mijn naam is Marieke de Klerk (1978), GZ-psycholoog (BIG 59917761825) en praktijkhouder met Dieuwke. Ik werk met name vanuit mijn gevoel anderen te willen snappen, helpen en weer te zien opknappen. Ik ben beschouwend, analytisch en oplossingsgericht. Ik ben werkzaam geweest bij justitie (TBS kliniek en Penitentiair Psychiatrisch Centrum) en bij de Reclassering. Deze forensische basis heeft mij geleerd scherp te zijn, out of the box te denken en inventief te zijn daar waar het om behandelen gaat. Ik ben EMDR therapeut (VEN) en schematherapeut. Naast de praktijk staat de zorg voor mijn drie zoontjes bovenaan, uitwaaien met hen is een heerlijke ontspanning. Mijn werkdagen zijn maandag (avond), dinsdag en woensdag.

Ik ben Ine Kusters, klinisch psycholoog (BIG 49064194325) en psychotherapeut (BIG 69064194316) en ik werk sinds oktober 2022 samen met de Utrechtse Psychologen Praktijk. Hiervoor heb ik lange tijd in de forensische psychiatrie gewerkt als behandelaar en momenteel werk ik nog als rapporteur Pro justitia. Ik vind het belangrijk om met een open, nieuwsgierige en oordeelloze houding in gesprek te gaan, ik ben betrokken, steunend, analytisch en soms ook wel directief. Ik help je graag om je meer bewust te worden van gedachten, gevoelens en patronen die nu voor klachten kunnen zorgen en samen te kijken hoe we hiermee aan de slag kunnen. Ik maak o.a. gebruik van cognitieve gedragstherapie, EMDR en technieken uit de schematherapie en MBT. De gesprekken kunnen desgewenst ook wandelend plaatsvinden. Naast mijn werk ben ik moeder van drie puberzonen, hou ik van muziek, festivals, terrasjes, lezen en zonnige vakanties! Mijn werkdagen zijn maandag en woensdag.

Ik ben Annemarie Meijer, GZ-psycholoog en op de vrijdag werkzaam binnen de praktijk. Ik vind het belangrijk dat er een klik ontstaat van waaruit er met een duidelijke focus gewerkt kan worden aan de hulpvraag waar iemand mee bij me komt. Ik geef iemand zelf de regie over dit proces. Binnen de behandeling bied ik maatwerk waarbij ik gebruik van evidenced based behandelmethodieken, waaronder cognitieve gedragstherapie, positieve psychologie, ACT en schematherapie. Daarnaast ben ik geregistreerd EMDR practioner. Vanuit mijn ruime ervaring in het werken met jeugd en (jong)volwassenen ben ik een therapeut die ingewikkelde dingen behapbaar kan maken, sensitief en open is in het contact maar ook direct kan zijn. Ik woon met mijn kinderen en man in Utrecht. Ik geniet van creatief bezig zijn, dansen en hou van de zee en het strand.

Ik ben Alicia de Vries, GZ-psycholoog/PhD en werkzaam bij de praktijk vanaf februari 2024. Ik vind het belangrijk om in mijn werk open en nieuwsgierig te zijn naar de belevingswereld van mijn cliënten, en samen op zoek te gaan naar de juiste invalshoek voor het aanpakken van klachten. Ik ben empathisch, analytisch en hou ook zeker van humor in mijn vak. In mijn behandelingen maak ik gebruik van o.a. cognitieve gedragstherapie, EMDR, ACT en mindfulness. Daarnaast heb ik interesse in schematherapeutische technieken. In mijn vrije tijd ben ik graag met mijn gezin en hou ik van reizen, lezen en yoga. Mijn werkdag op de praktijk is maandag.

Mijn naam is Anneloes Huitema, ik ben psycholoog in opleiding tot consulent seksuele gezondheid NVVS. Bij mij kun je op terecht voor seksuologische behandelingen of consulten bij vragen over seksualiteit. Daarnaast doe ik ook psychologisch diagnostisch onderzoek. Naast het werk bij de praktijk, werk ik ook als seksuologisch behandelaar in de forensische zorg. Als persoon ben ik open minded, empathisch en bevlogen en vind ik het belangrijk om zonder oordeel te luisteren en te begrijpen. Verder ben ik getrouwd en hou ik van lezen, reizen en schilderen. Mijn werkdagen zijn maandagavond en vrijdag.