Ik ben Dieuwke Knevel (1983), GZ psycholoog (BIG 99917797025) en praktijkhouder met Marieke. Het werken in de Generalistische Basis GGZ geeft me veel voldoening, omdat ik het fijn vind om mensen een behandeling op maat te bieden zo snel mogelijk nadat ze zich aangemeld hebben bij onze praktijk. Door mijn ervaring in de forensische en verslavingszorg heb ik veel verschillende mensen en klachten op uiteenlopende manieren behandeld. Dit en mijn persoonlijke interesse in voeding en beweging neem ik mee in mijn behandelingen. Als psycholoog vind ik het belangrijk om goed te luisteren en mensen op een onbevooroordeelde en respectvolle manier te benaderen en te bevragen. Onderdeel hiervan is mensen op hun gemak te stellen en ook hoop te bieden op een zo spoedig mogelijk herstel. Ik werk op maandag, dinsdag (avond) en woensdag. In mijn persoonlijke leven ben ik getrouwd en moeder van twee kinderen en houd ik van lezen en hardlopen.

Mijn naam is Marieke de Klerk (1978), GZ-psycholoog (BIG 59917761825) en praktijkhouder met Dieuwke. Ik werk met name vanuit mijn gevoel anderen te willen snappen, helpen en weer te zien opknappen. Ik ben beschouwend, analytisch en oplossingsgericht. Ik ben werkzaam geweest bij justitie (TBS kliniek en Penitentiair Psychiatrisch Centrum) en bij de Reclassering. Deze forensische basis heeft mij geleerd scherp te zijn, out of the box te denken en inventief te zijn daar waar het om behandelen gaat. Ik ben EMDR therapeut (VEN) en schematherapeut. Naast de praktijk staat de zorg voor mijn drie zoontjes bovenaan, uitwaaien met hen is een heerlijke ontspanning. Mijn werkdagen zijn maandag (avond), dinsdag en vrijdag.

Ik ben Ine Kusters, klinisch psycholoog (BIG 49064194325) en psychotherapeut (BIG 69064194316) en ik werk sinds oktober 2022 samen met de Utrechtse Psychologen Praktijk. Hiervoor heb ik lange tijd in de forensische psychiatrie gewerkt als behandelaar en momenteel werk ik nog als rapporteur Pro justitia. Ik vind het belangrijk om met een open, nieuwsgierige en oordeelloze houding in gesprek te gaan, ik ben betrokken, steunend, analytisch en soms ook wel directief. Ik help je graag om je meer bewust te worden van gedachten, gevoelens en patronen die nu voor klachten kunnen zorgen en samen te kijken hoe we hiermee aan de slag kunnen. Ik maak o.a. gebruik van cognitieve gedragstherapie, EMDR en technieken uit de schematherapie en MBT. De gesprekken kunnen desgewenst ook wandelend plaatsvinden. Naast mijn werk ben ik moeder van drie puberzonen, hou ik van muziek, festivals, terrasjes, lezen en zonnige vakanties! Mijn werkdagen zijn maandag en woensdag.